Kontakta Katalys!

Vid Katalys arbetar Daniel Suhonen, Victor Bernhardtz och Enna Gerin. Vi samarbetar även med andra organisationer och experter för specifika projekt.

Daniel Suhonen
daniel.suhonen@katalys.org 
+46 (0) 73 519 01 06

Daniel Suhonen har en bakgrund som chefredaktör för den socialdemokratiska idé- och debattidskriften Tiden. Han är samhällsdebattör och författare till flera böcker om svensk politik. Daniel Suhonen har tidigare arbetat som chefredaktör för Tvärdrag och föreläsningsansvarig på ABF Stockholm och varit ordförande för Stockholms stadsteater.

Enna Gerin
enna.gerin@katalys.org  
+46 (0) 73 092 51 80

Enna Gerin har en kandidat examen i statsvetenskap vid Freie Universität Berlin och har studerat på master-nivå vid Central European University i Budapest. Hon har ett förflutet som politiskt aktiv i det socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU, Attac samt Elevrörelsen och har tidigare arbetat för Sveriges Elevråds Centralorganisation. Enna Gerin var 2014 huvudförfattare till Katalys uppmärksammade valanalys "Utan segel i vänstervinden".

Viktor Skyrman
viktor.skyrman@katalys.org  
+46 (0) 72 243 63 45

Viktor Skyrman studerar statsvetenskap på masternivå vid Linköpings universitet och praktiserar vid Katalys under vårterminen 2017. Han har tidigare tagit kandidatexamina i statsvetenskap och nationalekonomi vid Linköpings universitet.

Victor Bernhardtz
(föräldraledig)

Victor Bernhardtz har en bakgrund som skribent, opinionsbildare och utredare. Han har tidigare arbetat för bland andra Dagens Arena, SVT, RFSU och FN:s Befolkningsfond (UNFPA). Victor Bernhardtz är redaktör för den uppmärksammade antologin Skitliv och har tidigare medverkat i flera antologier.

Pressbilder

Våra pressbilder är tagna av fotograf Julia Wagner.

Daniel Suhonen

    

Victor Bernhardtz

   

Båda